MedWatch

Imvamune holder hånden under Bavarian

Bavarian Nordic ser frem til et nyt trecifret underskud i 2012. Salget af Imvamune har indtil nu holdt hånden under budgettet, men udfordringen bliver blandt andet at udvikle prostatakræftvaccinen prostvac og finde en samarbejdspartner.

Foto: PR, Bavarian Nordic

Koppevaccinen Imvamune kommer i 2012 til at give Bavarian Nordic en større omsætning. Biotekselskabet Bavarian Nordic venter i 2012 at lande et underskud før skat på 200 mio. kr. og en omsætning på 850 mio. kr. Det fremgår af selskabets årsrapport for 2011.

"2011 var et år med solide resultater, som har gjort det til et af de bedste driftsår i vores historie. Vi har mødtes med to af vores hovedmål: at påbegynde fase-3-forsøg med prostvac og at levere fire millioner doser af imvamune-vacciner til USA efter en succesfuld opskallering af produktionen," siger Anders Hedegaard, adm. direktør i Bavarian Nordic, og fortsætter:

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 39

Et konsortium står til at overtage Ferrosan Medical Devices, der kan være klar til en børsnotering inden for en femårig tidshorisont. Derudover fortsætter kampen om medarbejderne i branchen, mens Novo Nordisk har indgået en ny aftale. Gik du glip af noget?

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier