MedWatch

Medicinalbranchen er hårdest ramt af talentmangel

PharmaExec.com: En stor del af verdens medicinalselskaber har svært ved at finde kvalificerede unge talenter.

Pharma- og life science-sektoren topper i en ny undersøgelse om ”talentudfordring” foretaget af PriceWaterhouseCoopers. 51 pct. af de adspurgte medicinaldirektører siger, at det er blevet vanskeligere at ansætte nye medarbejdere indenfor sektoren. Det oversteg procentdelen af direktører fra andre sektorer såsom bilindustrien og forsikring og teknologi, der dog oplevede samme tendens i deres branche.

Følgerne af talentmanglen er betragtelige, ikke mindst i forhold til ikke dens indvirkning på rentabiliteten. Ifølge undersøgelsen, sagde en fjerdedel af direktørerne (på tværs af alle brancher), at de, grundet problemer med talentrekruttering, havde været ude af stand til at forfølge en markedsmulighed eller havde været nødt til at aflyse eller forsinke et strategisk initiativ

Læs hele artiklen om talentmangel her

Mere fra MedWatch

Sanofi vil kun købe Horizon kontant

Både Amgen, Johnson & Johnson og Sanofi bejler til et opkøb af amerikanske Horizon Therapeutics, der markedsfører øjenmidlet Tepezza, som er udviklet af Genmab.

MT Højgaard skal bygge for Novo Nordisk i Bagsværd

Byggekoncernen MT Højgaard får del i en milliardaftale med Novo Nordisk, der har planer om at udvide produktionsfaciliteterne i Bagsværd for milliarder. Højgaards del af byggesummen løber op i ca. 600 mio. kr.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier