MedWatch

Den globale medicinalindustri skærper sit anti-korruptionskodeks

MedWatch Anbefaler: Den globale medicinalindustri skærper reglerne for god praksis i et forsøg på at komme bestikkelse og korruption til livs, især på vækstmarkeder, skriver Reuters.

Foto: Svilen Milev / Stock.Xchng

The International Federation of Pharmaceutical Manufacturers and Associations (IFPMA) sagde tirsdag, at de havde udvidet og styrket kodekset for at sikre ”de højeste etiske og professionelle standarder”.

Det nye IFPMA kodeks udvider reglerne for medicinalvirksomheders ageren til også at inkludere interaktioner med medicinske institutioner og patientforeninger, samt sundhedspersonale såsom ordinerende læger.

Reglerne tydeliggør også skillelinjen mellem salgsfremmende foranstaltninger og udstyr til medicinsk anvendelse – som er tilladt – og personlige og kontante gaver - som ikke er.

Læs hele artiklen fra Reuters her.

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 39

Et konsortium står til at overtage Ferrosan Medical Devices, der kan være klar til en børsnotering inden for en femårig tidshorisont. Derudover fortsætter kampen om medarbejderne i branchen, mens Novo Nordisk har indgået en ny aftale. Gik du glip af noget?

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier