MedWatch

Chemometec styrker direktionen med ny driftschef

ChemoMetec, der netop er kommet med et fornuftigt regnskab for 1. halvår, ansætter ny direktør fra IT-verdenen.

Chemometec, der står bag celletælleren NucleoCounter, har med virkning fra 1. april ansat Steen Søndergaard som ny driftschef (COO) med det overordnede ansvar for salg, marketing og forretningsudvikling. Det meddeler selskabet mandag.

Steen Søndergaard, der har mere end 20 års erfaring inden for internationalt salg og flere ledende stillinger på sit CV, indtræder samtidig i Chemometecs direktion, der i forvejen tæller administrerende direktør Martin Glensbjerg.

- Med ansættelsen af Steen Søndergaard styrker vi selskabets daglige ledelse og tilfører virksomheden en betydelig ressource inden for salg, marketing og forretningsudvikling. Jeg ser meget frem til samarbejdet med Steen og er sikker på, at han vil kunne bidrage positivt til ChemoMetecs fortsatte vækst og fremtidige udvikling, udtaler bestyrelsesformand Stig Løkke Pedersen i meddelelsen.

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 47

I denne uge kom der en endelig afklaring angående Kåre Schultz’ fremtid i det israelske medicinalselskab Teva, og så annoncerede Novo Nordisk også en udvidelse af faciliteterne i Bagsværd for 5,4 mia. kr. Gik du glip af noget?

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier