MedWatch

Europæere grundlægger inhalator-konsortium

Medwatch anbefaler: Eksperter inden for inhalatorer har dannet et skandinavisk konsortium.

The Medicon Valley Inhalation Consortium er blevet dannet af folk som tidligere arbejde ved denne afdeling i Lund, og efterfølgende startede deres egne virksomheder eller tilsluttede sig eksisterende virksomheder, som tilbød specialiserede tjenester inden for inhalation. Det skriver nyhedssitet plasticsnews.com

Konsortiets målsætning er at promovere Skåne-København-området som et internationalt omdrejningspunkt for inhalations forskning og udvikling. Nogle af medlemmerne i konsortiet har tidligere arbejdet ved Novo Nordisk A/S.

Læs den originale historie på engelsk her.

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier