MedWatch

Leo Pharma sagsøgt af ex-ansatte i USA

Det danske medicinalselskab sagsøges i USA i en sag om overarbejdsbetaling.

Medicinalkoncernen Leo Pharma bliver nu genstand for et gruppesøgsmål i New York, US District Court for Southern District of New York.

Bag sagsanlægget står fire tidligere salgsrepræsentanter fra Leo Pharmas amerikanske selskab - repræsenterende en større gruppe af medarbejdere, oplyser advokatfirmaet Sanford Wittels & Heisler LLP i en meddelelse.

Søgsmålet handler om, hvorvidt medarbejdere er berettiget til overarbejdsbetaling og andre kompensationer eller ej.

Advokatfirmaet skriver, at Leo Pharma ikke har gjort en indsats for at overholde lovgivningen, der beskytter arbejdstagernes rettigheder. I samme åndedrag fremhæver de, at det er ikke bare ulovligt, men også urimeligt.

Advokatfirmaet fremhæver også, at de for nylig har indgået et foreløbigt forlig med medicinalgiganten Novartis om lønkrav. Det skete efter flere års juridisk strid.

Anne Katrine Nørgaard, corporate communications manager i Leo Pharma, oplyser, at ”det er LEO Pharma's politik, at vi ikke udtaler os til pressen om verserende retssager.”

Mere fra MedWatch

Dansk Biotek skifter navn

Den danske brancheorganisation for biotekselskaber, Dansk Biotek, skifter navn til "Danish Bio - Dansk Biotek" for at imødekomme den stigende internationalisering af branchen, fortæller formand.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier