MedWatch

Novo-indsprøjtning til markedet

Novo Nordisk leverer ugens store regnskab, og det vil blive tæt forfulgt af investorerne, hvor enkelte har sat næsen op efter en opjustering.

Novo Nordisk kommer torsdag til at trække de store overskrifter på den danske scene med sit årsregnskab. Novo Nordisk har allerede lanceret prognoser for 2012 tilbage i regnskabet for 3. kvartal, og det kan dermed give mulighed for en opjustering efter den seneste udvikling, idet et af de større forbehold for 2012-prognoserne var sundhedsreformer, og her skrev Novo Nordisk, at det primært gælder USA.

Den amerikanske Superkomites forhandlingsforslag strandede i slutningen af november, og dermed kan medicinalsektoren slippe for besparelser i 2012 fra denne kant. En makroøkonom oplyser, at den strandede behandling af Superkomiteens forslag gør, at medicinalsektoren går fri i 2012, og at besparelserne først vil træde i kraft i 2013, hvor det bliver grønthøster-metoden, som kommer i brug.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier