MedWatch

Johnson & Johnson overgår analytiker-bud

Den amerikanske medicinalkoncern Johnson & Johnson kom bedre ud af fjerde kvartal end ventet.

Koncernens resultat lyder på 1,13 dollar per aktie, når der justeres for engangsreguleringer. Analytikerne havde estimeret en indtjening per aktie på 1,09 dollar.

Omsætningen i kvartalet løb op i 16,26 mia. dollar, hvilket var som ventet.

For indeværende år venter Johnson & Johnson en indtjening per aktie på samlet 5,05-5,15 dollar. Det er under analytikernes forventning på 5,20 for 2012.

"Vi venter, at økonomien fortsat vil være en hæmsko for forretningen. Vi forventer ikke en større vending i omsætningen, indtil vi ser en forbedring af den samlede økonomi og en forøgelse af lægebesøg i USA," skriver analytiker hos JP Morgan Chase Michael Weinstein i en kommentar til regnskabet ifølge Bloomberg News.

Mere fra MedWatch

Novo Nordisk afsætter yderligere en milliard i fabriksbyggeri

Novo Nordisk udvider sidste års kæmpeinvestering på 17 mia. kr. med yderligere en mia. kr. til opførslen af endnu en fabrik i Kalundborg samt udvidelse af to nuværende produktionsanlæg. Omkring 420 nye stillinger ventes nu som samlet resultat.  

Evaxion sikrer sig mulighed for at rejse 100 mio dollar

Biotekselskabet Evaxion Biotech, der arbejder med udviklingen af vacciner og immunterapi baseret på kunstig intelligens, har sikret sig muligheden for at rejse 100 mio. dollar til finansieringen af selskabets drift i tider med uro på de finansielle markeder. Rettidig omhu, lyder det fra den adm. direktør.

CHMP vil fjerne 100 kopi-midler fra det europæiske marked

Efter svindel med kliniske forsøg hos den indiske CRO Synchron Research Service anbefaler lægemiddelkomiteen CHMP under det europæiske lægemiddelagentur at suspendere markedsføringstilladelser til omkring 100 generiske lægemidler på det europæiske marked.

Ny finansdirektør vil skabe forandring hos WSA

Høreapparatkoncernen WS Audiologys nye finansdirektør, Marianne Wiinholt, er den femte af slagsen siden fusionen i starten af 2019, og kun en måned inde i hendes ansættelse varsler hun store strukturelle ændringer. 

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier