MedWatch

Kina sætter fart under investeringer i sundhedssektor

Det kæmpestore kinesiske marked står netop nu foran en periode, hvor der kommer til at ske dramatiske ændringer i landets sundhedssystem – nøgleordet er forbedringer over hele linjen.

Det fremgår af den klumme, som ambassaderåd Jens Moth fra den danske ambassade i Kina skriver her på sitet. Det er den første af en lang række klummer fra Udenrigsministeriets sektoreksperter inden for Health. I klummerne giver de i løbet af 2012 hver deres bud på, hvad der netop nu er interessant for de danske virksomheder inden for biotek/medicinal og medico/rehab.

Den femårs-plan, der sidste år blev godkendt, er den tolvte i rækken af planen. Planen indeholder bl.a. seks konkrete indsatsområder, hvor der skal investeres flere hundrede milliarder kroner over en tre-årig periode. Dermed åbner sig endnu flere muligheder for de danske virksomheder inden for både health care og rehab.

Læs klummen her

 

Mere fra MedWatch

Eli Lilly får forlomme til fedmehåb hos FDA

Med en fast track status får medicinalselskabet Eli Lilly sænket behandlingstiden for sin registreringsansøgning hos FDA af lægemiddelhåbet Tirzepatid til omtrent seks måneder fra de normale ca. 10 måneder.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier