MedWatch

ALK viderefører studie i Ukraine

Selvom både Rusland og Ukraine er midt i en ødelæggende krig, kører allergiselskabet ALK kliniske studier med børn i begge lande. Topchef Carsten Hellmann har selv undret sig over, hvordan det lykkes midt i en krigszone.

I sagens natur kan det se svært ud at gennemføre kliniske forsøg med børn i det østlige Ukraine, hvor krigen med Rusland raser - men ALK lykkes alligevel med det. | Foto: SERGEI SUPINSKY/AFP / AFP

ALK er i gang med at teste sin tablet mod allergisk høfeber fra husstøvmider hos børn i et stort fase 3-studie på tværs af USA og Europa. Tidligere på året afsluttede selskabet sin rekruttering til studiet, hvor flere russere og ukrainere deltager.

I forbindelse med ALK’s seneste kvartalsregnskab kunne virksomheden fastslå, at antallet af patienter, som har måtte forlade studiet som følge af krigen mellem de to lande, har været minimalt.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Lundbeckfonden ser mulighed for børsnotering af Ferrosan om fem år

Hvis væksten fortsætter for Ferrosan Medical Devices kan medicoselskabet være klar til en børsnotering inden for en femårig tidshorisont, vurderer Arne Due-Hansen, chef for strategiske investeringer i Lundbeckfonden. Fonden har netop annonceret købet af medicoselskabet sammen med ATP og Kirk Kapital.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier