MedWatch

Kurator: Flere kæmpede om falliterklæret Drugstars

Der var, trods forventninger om det modsatte fra både kurator og køberen, stor konkurrence om at få fingrene i boet efter Drugstars, der i oktober måtte dreje nøglen om efter en fejlslagen investorjagt og siden et mislykket forsøg på at finde en køber.

"Der var større konkurrence om boet, end vi havde håbet på, omend det omvendt gav os mere blod på tanden i forhandlingerne," Niels Krarup Larsen, stifter og adm. direktør i Oda Group og køber af Drugstars. | Foto: Drugstars / PR

Interessen for at købe boet efter e-health-selskabet Drugstars, der i oktober gik konkurs, var større end forventet fra kurator og køberen, som endte med at overtage med aktiverne.

Fredag kom det frem, at det digitale sundhedsselskab Oda Group har overtaget alle aktiver fra Drugstars, der står bag en app, der minder brugere om at tage sin medicin, og for stifter og adm. direktør i Oda Group, Niels Krarup Larsen, blev købsprocessen vanskeligere end først kalkuleret med.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Agilent Technologies opjusterer

Laboratorieleverandøren Agilent Technologies har haft et stærkt forskudt tredje kvartal, og opjusterer forventningerne for helåret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier