MedWatch

Dansk biotekprofil er med til at stifte sit fjerde selskab i udlandet

Bent Jakobsen, der tidligere har været med til at stifte tre biotekselskaber i udlandet, er nu med til at etablere sit fjerde af slagsen, Synaptixbio, der skal tackle en af verdens mest sjældne neurologiske lidelser.

Synaptixbio håber at kunne adressere behovet for nye behandlinger mod den gruppe af sjældne neurologiske lidelser, der går under fællesbetegnelsen leukodystrofi. | Foto: Miriam Dalsgaard

Når det nystiftede biotekselskab Synaptixbio skal til at forsøge at tackle sjældne sygdomme, bliver det med danskeren Bent Jakobsen i ryggen.

Den erfarne biotekmand har tidligere været med til at etablere virksomhederne Avidex, Adaptimmune, og Immunocore, omend han ikke længere er aktiv i driften af nogen af dem. Dermed er det fjerde gang, at Bent Jakobsen er med til at stifte et biotekselskab.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Eir Ventures har rejst over 900 mio. kr.

Life science-fonden Eir Ventures gik sidste år i luften med et håb om at rejse 100 mio. euro inden for et år. Lidt over et år senere har fonden rejst 122,3 mio. euro, svarende til 900 mio. kr.

WSA taber en halv milliard kr. i 2021

Det fusionerede høreselskab WS Audiology kommer ud af 2021 med endnu et stort underskud. Til gengæld steg omsætningen organisk med 22 pct., mens EBITDA steg med 40 pct. i forhold til året før.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier