MedWatch

Leo Pharma-formand varsler færre ansatte på sigt

Med Nordic Capital i ejerkredsen accelereres transformationen af Leo Pharma, og ifølge selskabets bestyrelsesformand, Jesper Brandgaard, kan det betyde færre ansatte på sigt.

Foto: Leo Pharma.

Transformationen af Leo Pharma accelereres, og ifølge medicinalselskabets bestyrelsesformand, Jesper Brandgaard, kan det få betydning for medarbejderstaben, der i dag tæller ca. 5800 ansatte, skriver Dagbladet Børsen.

"Hvad det tal skal være, vil vise sig. Vi har ikke et mål om, at vi skal ned på det antal. På sigt skal vi nok være færre," siger Jesper Brandgaard til Børsen.

Årsagen til accelerationen er, at Leo Pharmas to ejere, Leo Fondet og Nordic Capital, ønsker en børsnotering af medicinalselskabet inden for en håndfuld år. En mulig børsnotering, som Jesper Brandgaard allerede omtalte for tre måneder siden over for MedWatch, i forbindelse med at han blev udpeget som ny bestyrelsesformand.

"Det er en utrolig spændende opgave at være med Leo Pharma på en rejse henimod at gøre det til et børsnoteret selskab," lød det dengang fra Jesper Brandgaard.

Ny formand skal gøre Leo børsklar med nye lanceringer og finansiel disciplin

Jesper Brandgaard bliver ny bestyrelsesformand hos Leo Pharma

Nordic Capital skyder milliardbeløb i Leo Pharma – får ejerandel på under 25 pct. 

Mere fra MedWatch

CHMP godkender seks lægemidler

Det europæiske lægemiddelagenturs ekspertkomite har på dets møde i oktober indstillet til, at seks nye lægemidler sendes på markedet i Europa – heriblandt et middel baseret på Genmabs teknologi. Samtidig anbefaler komiteen, at ti lægemidler kan bruges på nye måder.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier