MedWatch

Opstartsfirmaet Cbio henter 10 mio. kr. – baner vejen for serie A-runde og klinisk opstart

Den stadig relativt nystiftede celleterapiproducent Cbio har fået 10 mio. kr. fra selskabets investorer, der skal bringe selskabet i mål med at rejse et trecifret millionbeløb til at starte det første forsøg i mennesker med ny kræftbehandling.

Ulrik Cordes, stifter og adm. direktør i Cbio | Foto: Cbio / PR

En pengeregn er faldet over opstartsvirksomheden Cbio, der vil producere celleterapier for medicinalselskaber, og som selv har et produkt under udvikling.

Cbio, der stadig kun har et par år bagen, har fået en økonomisk saltvandsindsprøjtning på 10 mio. kr. fra selskabets investorer, der blandt andre tæller Coloplast-arvingen og ejendomsudvikleren Ludvig Find og hans hustru Andreea Find, der også er ejendomsudvikler, erhvervsmanden Christian Leroy og Klaus Edvardsen, der til daglig er medicinsk direktør i det tyske biotekselskab Curevac.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

CHMP godkender seks lægemidler

Det europæiske lægemiddelagenturs ekspertkomite har på dets møde i oktober indstillet til, at seks nye lægemidler sendes på markedet i Europa – heriblandt et middel baseret på Genmabs teknologi. Samtidig anbefaler komiteen, at ti lægemidler kan bruges på nye måder.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier