MedWatch

Opstartsfirmaet Cbio henter 10 mio. kr. – baner vejen for serie A-runde og klinisk opstart

Den stadig relativt nystiftede celleterapiproducent Cbio har fået 10 mio. kr. fra selskabets investorer, der skal bringe selskabet i mål med at rejse et trecifret millionbeløb til at starte det første forsøg i mennesker med ny kræftbehandling.

Ulrik Cordes, stifter og adm. direktør i Cbio | Foto: Cbio / PR

En pengeregn er faldet over opstartsvirksomheden Cbio, der vil producere celleterapier for medicinalselskaber, og som selv har et produkt under udvikling.

Cbio, der stadig kun har et par år bagen, har fået en økonomisk saltvandsindsprøjtning på 10 mio. kr. fra selskabets investorer, der blandt andre tæller Coloplast-arvingen og ejendomsudvikleren Ludvig Find og hans hustru Andreea Find, der også er ejendomsudvikler, erhvervsmanden Christian Leroy og Klaus Edvardsen, der til daglig er medicinsk direktør i det tyske biotekselskab Curevac.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Direktør forlader svenske Lif

Anders Blanck, der siden 2011 har været adm. direktør i svenske Lif, har oplyst til bestyrelsen, at han ønsker at forlade posten.

Boston Scientific opkøber privatejet selskab

Amerikanske Boston Scientific har set sig lun på virksomheden Obsidio, der har udviklet en særlig teknologi til at lukke for blodtilførslen, og overtager ejerskabet i en handel uden oplyst pris.

Konservative tavse om modstand mod statsstøtte til Bavarian Nordic

Det Konservative Folkeparti stemte som eneste parti i Folketinget imod statsstøtten på op mod 800 mio. kr. til Bavarian Nordics udvikling af en covid-19-vaccine, men partiet ønsker ikke at kommentere, hvorfor de tog afstand fra det statslige samarbejde med virksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier