MedWatch

Svensk investeringsselskab med fokus på life science rejser milliarder til nye investeringer

Ejerne bag de danske life science-virksomheder Ferrosan Medical Devices og Scantox, investeringsselskabet Impilo, har i en ny kapitalrejsningsrunde rejst mere end 4 mia. kr. til fremtidige og nuværende investeringer.

Foto: Jens Dresling

Nye platform-investeringer og opfølgende investeringer i eksisterende porteføljeselskaber er noget af det, der bliver yderligere plads til, efter at det svenske investeringsselskab Impilo har rejst penge.

Selskabet, som har syv nordiske life science-selskaber i porteføljen, herunder Ferrosan Medical Devices og kontraktforskningsvirksomheden Scantox, har i alt rejst 6 mia. svenske kr., eller rundt regnet 4,4 mia. kr., hvilket er væsentligt mere, end Impilos ledelse havde sat næsen op efter i kapitalrejsningsrunden, der er den kun anden runde siden etableringen i 2017.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

CHMP godkender seks lægemidler

Det europæiske lægemiddelagenturs ekspertkomite har på dets møde i oktober indstillet til, at seks nye lægemidler sendes på markedet i Europa – heriblandt et middel baseret på Genmabs teknologi. Samtidig anbefaler komiteen, at ti lægemidler kan bruges på nye måder.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier