MedWatch

Ung investeringsfond har skudt penge i syv life science-firmaer – og er klar på mere

På to år har investeringsfonden Impilo opbygget en portefølje af syv nordisk life science-selskaber, heriblandt Ferrosan Medical Devices, og selskabet er klar til at skyde flere penge i branchen.

Foto: Bristol-Myers Squibb

Den unge, life science-fokuserede investeringsfond Impilo, som har kontor i København og Stockholm, har nu ejerandele i syv nordiske life science-firmaer og er på jagt efter mere.

Det skriver Finans.

Og når den rigtige investeringsmulighed kommer, så står fonden klar til at betale en god pris for den, siger partner Hans-Christian Bødker Jensen.

"Der er ikke noget, der er billigt. Ting er blevet dyrere, men når det er sagt, så er sundhedssektoren en af de sektorer, som har en underliggende vækst og har en vis stabilitet. Hvis vi kommer ind i lidt sværere økonomiske tider, så er det en sektor, der ikke er så volatil. Det er også derfor, at vi føler, at vi for de gode selskaber kan betale en høj pris," siger han til Finans.

Selskabet har opbygget sin portefølje af virksomheder på blot to år, og tjener især godt på sin ejerandel i medicoselskabet Ferrosan Medical Devices.

I øjeblikket er fonden især på udkig efter muligheder inden for fertilitetsområdet, som Hans-Christian Bødker Jensen karakteriserer som "super interessant."

Det er et område, som i forvejen har en højborg i Danmark, da medicinalselskabet Ferrings danske forskningscenter har fertilitetsmidler som topprioritet.

Dansk guldfugl trumfer rekordår på stribe: Tjener penge som aldrig før 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier