MedWatch

Novo Nordisks amerikanske hovedkvarter er lukket land for uvaccinerede

Novo Nordisk undersøger aktuelt under hvilke vilkår, uvaccinerede medarbejdere kan vende tilbage til arbejdet i det amerikanske hovedkvarter i New Jersey og afdelingen i Washington DC.

Novo Nordisks hovedkvarter i USA har indført et krav om vaccination for alle ansatte, der ønsker at være fysisk tilstede på arbejdspladsen. | Foto: Novo Nordisk / PR

Ligesom flere andre virksomheder i USA har også Novo Nordisk valgt et forsigtighedsprincip, hvor ingen medarbejdere kan have deres gang i visse af medicinalselskabets kontorer uden forudgående vaccination mod coronavirus.

Novo Nordisk oplyser til MedWatch, at restriktionerne gælder i det amerikanske hovedkvarter i New Jersey og i afdelingen i Washington DC - men altså ikke ved selskabets øvrige afdelinger i USA, der blandt andet omfatter kontorer og laboratorier i Seattle, San Francisco-området og Cambridge ved biotekmekkaet Boston.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Lundbeckfonden ser mulighed for børsnotering af Ferrosan om fem år

Hvis væksten fortsætter for Ferrosan Medical Devices kan medicoselskabet være klar til en børsnotering inden for en femårig tidshorisont, vurderer Arne Due-Hansen, chef for strategiske investeringer i Lundbeckfonden. Fonden har netop annonceret købet af medicoselskabet sammen med ATP og Kirk Kapital.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier