MedWatch

Novo Nordisks amerikanske hovedkvarter er lukket land for uvaccinerede

Novo Nordisk undersøger aktuelt under hvilke vilkår, uvaccinerede medarbejdere kan vende tilbage til arbejdet i det amerikanske hovedkvarter i New Jersey og afdelingen i Washington DC.

Novo Nordisks hovedkvarter i USA har indført et krav om vaccination for alle ansatte, der ønsker at være fysisk tilstede på arbejdspladsen. | Foto: Novo Nordisk / PR

Ligesom flere andre virksomheder i USA har også Novo Nordisk valgt et forsigtighedsprincip, hvor ingen medarbejdere kan have deres gang i visse af medicinalselskabets kontorer uden forudgående vaccination mod coronavirus.

Novo Nordisk oplyser til MedWatch, at restriktionerne gælder i det amerikanske hovedkvarter i New Jersey og i afdelingen i Washington DC - men altså ikke ved selskabets øvrige afdelinger i USA, der blandt andet omfatter kontorer og laboratorier i Seattle, San Francisco-området og Cambridge ved biotekmekkaet Boston.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Bioneer indgår partnerskab med Novo-støttet DTU-forskningsenhed

Kontraktforskningsvirksomheden Bioneer har indgået et strategisk partnerskab med DTU-baserede og Novo-støttede National Biologics Facility (NBF), som yder services for medicinalfirmaer fra tidlig opdagelse af lægemidler til præklinisk udvikling. Med aftalen fordobler Bioneer sin proteinproduktionskapacitet, og faciliteter til fremstilling bygges nu hos både NBF og Bioneer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier