MedWatch

Saniona følger medicingiganter: Indfører vaccinekrav i USA

Ligesom blandt andre Eli Lilly, Pfizer og Sanofi vil også danske Saniona stille krav om, at alle ansatte og besøgende i selskabets amerikanske hovedkvarter skal være vaccineret mod coronavirus. Mens andre danske life science-virksomheder blankt afviser tvangsvaccination, følger nogle situationen videre, inden de træffer endelig beslutning.

Foto: Saniona / PR

Danske Saniona følger nu i fodsporene på en række af de største farmavirksomheder i USA, som en efter en indfører et krav til medarbejderne om at være coronavaccineret.

Biotekselskabets ansatte i USA arbejder i øjeblikket fortsat hjemmefra, men Saniona planlægger deres tilbagevenden til kontorerne og har allerede besluttet og kommunikeret ud til medarbejderne, at de skal kunne fremvise et vaccinationsbevis.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Bioneer indgår partnerskab med Novo-støttet DTU-forskningsenhed

Kontraktforskningsvirksomheden Bioneer har indgået et strategisk partnerskab med DTU-baserede og Novo-støttede National Biologics Facility (NBF), som yder services for medicinalfirmaer fra tidlig opdagelse af lægemidler til præklinisk udvikling. Med aftalen fordobler Bioneer sin proteinproduktionskapacitet, og faciliteter til at fremstilling bygges nu hos både NBF og Bioneer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier