MedWatch

Novozymes-udbrydere rejser ny kapital

Biotekvirksomheden Hyamedix, der er grundlagt af tidligere Novozymes-medarbejdere, har rejst 1 mio. euro, der skal accelerere selskabets tre pipeline-projekter.

Todd Kenworth, adm. direktør i Hyamedix, har høje forventninger til sit selskabs fremtid. | Foto: Hyamedix / PR

Hyamedix har med hjælp fra Greystone Capital Partners, Marigold Innovation, Jesper Ahlmann Funding Andersen og Anders K. Bønding rejst 1 mio. euro i frisk kapital, der skal accelerere selskabets tre pipeline-projekter Senso, DX1 og Gelferon.

"Jeg er meget glad for muligheden for at hjælpe Hyamedix på den spændende vækstrejse - både med kapital og i min rolle som nyt bestyrelsesmedlem. Virksomheden har efter min mening en teknologi til kontrolleret frigivelse af farmaceutiske ingredienser, der har bred anvendelighed på tværs af terapeutiske områder, og de kommercielle udsigter er tillokkende," udtaler Jesper Ahlmann Funding Andersen, der er investor og bestyrelsesmedlem i Hyamedix.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

CHMP godkender seks lægemidler

Det europæiske lægemiddelagenturs ekspertkomite har på dets møde i oktober indstillet til, at seks nye lægemidler sendes på markedet i Europa – heriblandt et middel baseret på Genmabs teknologi. Samtidig anbefaler komiteen, at ti lægemidler kan bruges på nye måder.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier