MedWatch

Novo-selskab og Zealand-konkurrent vil hente 800 mio. kr. på børsen i USA

Det nystiftede spinoutselskab Vectivbio, som Novo Ventures ad flere omgange har skudt millioner af kroner i, går på børsen i USA med målet om at hente 127,5 mio. dollar til udvikling af et middel mod korttarmssyndrom, som Zealand Pharma også satser benhårdt på.

Naveed Siddiqi er partner hos Novo Ventures og ansvarlig for fondens investering i Zealand-konkurrenten Vectivbio | Foto: Novo Ventures / PR

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Zealand Pharma-topchef: "En meget travl tid for os"

Der er tralvt hos Zealand Pharma, som i næste måned står over for den vigtige lancering af blodsukkermidlet Zegalogue i USA. Ifølge topchef Emmanuel Dulac er biotekselskabet godt i gang med at levere på dets plan for lanceringen, ligesom han venter at kunne melde nyt ud om forventningerne til glepaglutid i andet kvartal.

Den frivillige ordning med suspenderede vacciner vakler

Ordningen, der skal gøre det muligt for danskerne frivilligt at vælge at lade sig vaccinere med en vaccine fra Astrazeneca eller Johnson & Johnson, vakler. Hvis en vejledning fra Sundhedsstyrelsen bliver ført ud i livet, kan ordningen blive for kompliceret at gennemføre, er vurderingen. Og er den overhovedet en god idé?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier