MedWatch

Novo Holdings øger sats på Zealand-konkurrent – med i ny millioninvestering

Novo Ventures skyder endnu gang millioner i det nystiftede spinoutselskab Vectivbio, som udvikler et middel mod korttarmssyndrom. Denne gang er den danske venturefond med i en 700 mio. kr. stor investering i selskabet, der med sit middel lægger an til kamp mod Zealand Pharma.

Naveed Siddiqi er partner hos Novo Ventures og ansvarlig for fondens investering i Zealand-konkurrenten Vectivbio | Foto: Novo Holdings / PR

Det nystiftede spinoutselskab Vectivbio har fået 110 mio. dollars, næsten 700 mio. kr., i kassen fra nye og eksisterende investorer.

Blandt sidstnævnte hører Novo Ventures, der sammen med et konsortium af tunge investorer, også skød 235 mio. Vectivbio ved årets begyndelse, efter fortsat at have set sig lun på selskabet og dets middel ved navn apraglutid, som for nyligt har vist gode resultater i fase 2-studier mod korttarmssyndrom.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Biomarin forbereder sig på europæisk godkendelse af Ascendis-konkurrent

Amerikanske Biomarin opjusterer både forventningerne til omsætningen og underskuddet i forbindelse med regnskabet for årets andet kvartal. Samtidig melder selskabets topchef, at det kommercielle team er i gang med forberedelserne til en eventuel godkendelse af Voxzogo, der kan blive en mulig konkurrent til Ascendis-kandidat.

Merck lander som ventet i andet kvartal

Medicinalselskabet Merck, kendt som MSD i Europa, har torsdag leveret et regnskab for årets andet kvartal, der i det store hele lever op til analytikeres forventninger til såvel indtjening som omsætning.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier