MedWatch

Dansk finansdirektør stopper i norske Vaccibody efter seks måneder

Finansdirektøren i biotekselskabet Vaccibody, der har danske Michael Engsig som topchef, er en saga blot efter kun seks måneder på posten. Årsagen bliver ikke oplyst, og ingen afløser er klar for det norske selskab, der sidste år landede en milliardaftale med Roche-selskabet Genentech.

Michael Engsig, topchef i Vaccibody, har indledt jagten på en ny finansdirektør, efter at den hidtidige forlader selskabet ved månedens udgang efter blot seks måneder. Årsagen er ikke oplyst. | Foto: Vaccibody / PR

Seks måneder.

Det var alt, hvad det kunne blive til for Lars Dencker Nielsen som finansdirektør i det Oslo-baserede biotekselskab Vaccibody, der har danske Michael Engsig som adm. direktør, og som udvikler kræftmidler ved at udnytte og styrke kroppens immunforsvar.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier