MedWatch

Vaccibody rykker ind i infektionssygdomme med rekruttering af ebola-ekspert

Efter at skabt et navn for sig selv inden for udviklingen af personlige kræftvacciner, rykker biotekselskabet Vaccibody nu også ind i infektionsmedicin, og har hyret en international profil inden for blandt andet ebola til at stå for det nye sats.

Foto: DOUGLAS MAGNO/AFP / AFP

I den norske biotekvirksomhed Vaccibody får kræftvaccinerne nu selskab af mere traditionelle vacciner, idet ledelsen har besluttet sig for at lave et nyt sats inden for infektionsmedicin.

Beslutningen kommer som led i en længere strategiproces, hvor Vaccibody-holdet har kigget nærmere på, hvilke andre sygdomsområder selskabet har potentiale for at gøre sig gældende i takt med, at selskabet og dets teknologi er blevet mere veletableret.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier