MedWatch

Lundbeck har sendt migrænemiddel til godkendelse i EU

Det Europæiske Lægemiddelagentur, EMA, har accepteret ansøgning om markedsføringstilladelse af migrænemiddel fra Lundbeck.

Foto: Jens Dresling

Lundbeck har indsendt en registreringsgodkendelse for migrænemidlet Vyepti (eptinezumab) til Det Europæiske Lægemiddelagentur, EMA, der har accepteret ansøgningen om markedsføringstilladelse.

Det meddeler Lundbeck tirsdag eftermiddag.

Hensigten er at søge godkendelse til at introducere Vyepti for europæere, der lever med migræne og er berettiget til forebyggende behandling, skriver selskabet.

"Lundbeck glæder sig over registreringsansøgningen for Vyepti til regulatorisk gennemgang. Vyepti vil imødekomme behovet for en effektiv forebyggelse af migræne med tidlig indsættende effekt," udtaler Dr. Johan Luthman, forskningsdirektør i Lundbeck, blandt andet i meddelelsen.

Vyepti blev godkendt af de amerikanske myndigheder til forebyggende behandling af migræne hos voksne i februar 2020 og blev lanceret på det amerikanske marked i april.

Mere fra MedWatch

Finansdirektør forlader Virogates

Virogates’ finansdirektør vil af personlige årsager forfølge nye muligheder, og adm. direktør hos diagnostikselskabet Jakob Knudsen forstår, at hans afgående direktør ønsker at blive del af en større organisation.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier