MedWatch

Eli Lilly forbereder fedmeindtog med fremtidshåb – går i Novo Nordisks fodspor

Amerikanske Eli Lilly afprøver sin lægemiddelkandidat tirzepatid mod fedme og vil dermed gøre Novo Nordisk selskab på fedmemarkedet for første gang. Vejen til markedet vil ligne Novo Nordisks, siger Eli Lilly-direktør.

Foto: Mike Blake / Reuters / Ritzau Scanpix

Lige siden Novo Nordisk trådte ind på fedmemarkedet i 2015 har både ledelsen og investorerne håbet på, at endnu et stort medicinalselskab ville følge trop og hjælpe med at opbygge og sætte fokus på markedet for fedmemidler.

"Det er en udfordring, at vi reelt set er det eneste selskab, som prøver at skabe et marked for medicinsk behandling af fedme," har Doug Langa, direktør for Novo Nordisks amerikanske forretning, tidligere sagt.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Epilepsifirma har behandlet første amerikaner med hjernebølgeimplantat

Efter et halvt års forsinkelse på grund af corona har medicoselskabet Uneeg Medical behandlet den første amerikanske epilepsipatient i et studie, der skal bane vejen for en godkendelse af det danske selskabs hjernebølgeimplantat i USA, hvorfra selskabet fremover venter at hente 70 pct. af omsætningen.

Coloplast ser potentiale i Rusland

I 20 år har Coloplast opereret på det russiske marked, hvor konkurrencen er hård - ikke mindst fra de lokale virksomheder, der ifølge selskabets landechef favoriseres af de landets myndigheder.

FDA siger god for nyt Ambu-produkt

Ambus nyeste produkt, et system der gør det muligt at lave både procedurer i lungerne og tage væskeprøver fra dem, er i dag blevet godkendt af de amerikanske lægemiddelmyndigheder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier