MedWatch

Genmab-udfordrer fra Stockholm henter 300 mio. kr. hos EU

Det svenske biotekselskab Oncopeptides, der udvikler et middel mod knoglemarvskræft, låner 300 mio. kr. af Den Europæiske Investeringsbank, som skal bruges til at lancere og videreudvikle selskabets middel.

Marty Duvall blev hentet ind som adm. direktør i Oncopeptides i juni. Han har tidligere haft en direktørstilling i MSD's kræftforretning. | Foto: Oncopeptides / PR

Det Stockholm-baserede biotekselskab Oncopeptides fylder nu krigskassen op før en planlagt lancering af selskabets middel mod knoglemarvskræft, der kommer til at konkurrere med Genmabs Darzalex.

Oncopeptides har således lånt 40 mio. euro – 300 mio. kr. – af Den Europæiske Investeringsbank (EIB), melder firmaet i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Biomarin forbereder sig på europæisk godkendelse af Ascendis-konkurrent

Amerikanske Biomarin opjusterer både forventningerne til omsætningen og underskuddet i forbindelse med regnskabet for årets andet kvartal. Samtidig melder selskabets topchef, at det kommercielle team er i gang med forberedelserne til en eventuel godkendelse af Voxzogo, der kan blive en mulig konkurrent til Ascendis-kandidat.

Merck lander som ventet i andet kvartal

Medicinalselskabet Merck, kendt som MSD i Europa, har torsdag leveret et regnskab for årets andet kvartal, der i det store hele lever op til analytikeres forventninger til såvel indtjening som omsætning.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier