MedWatch

Orphazyme indgår samarbejde med Michael J. Fox Foundation om Parkinsons

Biotekselskabet Orphazyme udvikler sit middel arimoclomol mod Parkinsons sygdom og indgår nu et samarbejde med Michael J. Fox Foundation om projektet.

Michael J. Fox fik diagnosticeret Parkinsons sygdom som 29-årig i 1991, men offentliggjorde det først syv år senere. Han stiftede Michael J. Fox Foundation i år 2000 for at bekæmpe sygdommen. | Foto: Richard Shotwell / AP / Ritzau Scanpix

Orphazyme har set lovende, prækliniske indikationer på, at selskabets alsidige lægemiddel arimoclomol kan have effekt mod den neurodegenerative Parkinsons sygdom – udover de fire sygdomme, som selskabet allerede undersøger i kliniske studier.

Nu indgår selskabet et samarbejde med en af de største velgørere på området, Michael J. Fox Foundation, der skal hjælpe selskabet med udviklingen af midlet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier