MedWatch

Biotekfirma lægger gratis coronavirusdata frem: "Vi håber, folk kan bruge det til at udvikle en vaccine"

Folkene bag virksomheden Immunitrack hjælper til daglig forskere og medicinalselskaber med at udvikle vacciner. Nu har de udgivet en gratis analyse af coronavirussen, som de håber kan tilvejebringe en vaccine.

Stifterne bag Immunitrack: Forskningsdirektør Sune Justesen (tv.) og adm. direktør Stephan Thorgrimsen (th.) | Foto: Immunitrack / PR

Det københavnske biotekselskab Immunitrack, der er stiftet af makkerparret Stephan Thorgrimsen og Sune Justesen, tjener til daglig sine penge på at hjælpe forskere og medicinalselskaber med at udvikle vacciner.

Men på grund af det nuværende coronavirusudbrud, som har slået mere end 3000 mennesker ihjel primært i Kina, har selskabet lavet et gratis stykke arbejde med en konkret forhåbning:

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Bioneer indgår partnerskab med Novo-støttet DTU-forskningsenhed

Kontraktforskningsvirksomheden Bioneer har indgået et strategisk partnerskab med DTU-baserede og Novo-støttede National Biologics Facility (NBF), som yder services for medicinalfirmaer fra tidlig opdagelse af lægemidler til præklinisk udvikling. Med aftalen fordobler Bioneer sin proteinproduktionskapacitet, og faciliteter til fremstilling bygges nu hos både NBF og Bioneer.

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier