MedWatch

Danske Bank ejer 4,85 pct. af aktierne i Orphazyme

Danske Bank ejer 4,85 pct. af aktierne i Orphazyme, og har dermed 7,24 pct. af stemmerne i selskabet. Størstedelen ejes indirekte via bl.a. Danica Pension.

Foto: Orphazyme/PR

Danske Bank ejer 4,85 pct. af aktiekapitalen i Orphazyme og 7,24 pct. af stemmerettighederne i selskabet. Det fremgår af en selskabsmeddelelse fra biotekselskabet torsdag eftermiddag.

Størstedelen af aktierne og stemmerettighederne ejes indirekte via Danica Pension Livsforsikringsaktieselskab, Danica Pension Försäkringsaktiebolag, Investeringsforeningen Danske Invest og Danske Invest SICAV.

Wall Street-læge bliver ny storinvestor i Orphazyme

Orphazyme henter 745 mio. kr. hos investorerne 

Mere fra MedWatch

Biomarin forbereder sig på europæisk godkendelse af Ascendis-konkurrent

Amerikanske Biomarin opjusterer både forventningerne til omsætningen og underskuddet i forbindelse med regnskabet for årets andet kvartal. Samtidig melder selskabets topchef, at det kommercielle team er i gang med forberedelserne til en eventuel godkendelse af Voxzogo, der kan blive en mulig konkurrent til Ascendis-kandidat.

Merck lander som ventet i andet kvartal

Medicinalselskabet Merck, kendt som MSD i Europa, har torsdag leveret et regnskab for årets andet kvartal, der i det store hele lever op til analytikeres forventninger til såvel indtjening som omsætning.

FDA giver Lantus-patienter adgang til efterligning fra Mylan

Den amerikanske lægemiddelstyrelse, FDA, har onsdag godkendt, at brugere af det langtidsvirkende insulin Lantus fra Sanofi kan få udleveret det langtidsvirkende insulin Semglee fra Mylan, uden først at få udskrevet en specifik recept på Semglee hos lægen. Sydbank-analytiker vurderer dog ikke, at det får stor betydning for Novo Nordisk.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier