MedWatch

Medicoselskab belønnes efter bedre end ventet regnskab

Medicoselskabet Abbott Laboratories har onsdag leveret et regnskab, der var bedste end ventet. Forventningerne til 2020 "reflekterer fortsat styrke", vurderer analytiker.

Foto: Brendan Mcdermid/Reuters/Ritzau Scanpix

Det amerikanske medicoselskab Abbott Laboratories er i god gænge på Wall Street onsdag, efter at selskabet har præsenteret et regnskab for fjerde kvartal, der var en spids bedre end ventet.

I de sidste tre måneder af 2019 omsatte selskabet for 8,30 mia. dollar, hvilket var en spids over analytikernes estimat, der lød på 8,26 mia. dollar ifølge Bloomberg News.

Det udmøntede sig i en justeret indtjening per aktie for selskabets fortsættende aktiviteter på 95 cent, hvilket var nøjagtigt, som analytikerne havde regnet med.

"Abbott gav os endnu en salgspræstation over konsensusestimaterne i fjerde kvartal. Forventningerne til top- og bundlinjen i 2020 rammer også forventningerne og reflekterer fortsat styrke," siger Joshua Jennings, analytiker hos Cowen, til Bloomberg.

I 2020 forventer Abbott Laboratories at kunne levere en justeret indtjening per aktie for de fortsættende aktiviteter på 3,55-3,65 dollar. Analytikerne regner med 3,60 dollar per aktie.

Abbott-aktien stiger i middagshandlen 2,9 pct. til 92,30 dollar, hvilket ifølge Bloomberg News vil være det højeste lukkeniveau for aktien, hvis det holder ved frem til børslukning.

FDA godkender ny operationsmetode til mekanisk hjerte fra Abbott

Abbotts topchef træder tilbage efter 21 år på posten

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier