MedWatch

Darzalex-salget steg i december – solgte for 1,25 mia. kr.

Johnson & Johnsons salg af kræftmidlet Darzalex, som man har indlicenseret fra Genmab, fortsætter de gode salgstakter og sluttede december måned af med en vækst på mere end 13 pct. i forhold til samme periode året inden.

Foto: Lars Møller / Genmab / PR

Lægemidlet Darzalex mod knoglemarvskræft, som er udviklet af Genmab og giver store summer i kassen hos det danske biotekselskab, har i den sidste måned af 2019 igen vist gode salgstakter.

I december steg salget i USA til 184,9 mio. dollar (1,25 mia. kr.), hvilket er lidt over 13 pct. mere end måneden før, hvor det solgte for 163 mio. dollar.

Det viser tal fra amerikanske Symphony Health Solutions, som estimerer salget til institutionelle salgskanaler som blandt andet hospitaler og lægeklinikker.

Tallene er bruttotal og tager ikke højde for eventuelle rabatter, men kan bruges som et pejlemærke for salget i USA, der er det vigtigste marked for Darzalex.

Onsdag ved 12.45-tiden offentliggør Johnson & Johnson de reelle salgstal for perioden oktober til december i forbindelse med sit regnskab for fjerde kvartal.

Genmabs Darzalex omsatte for mere end 4 mia kr i første kvartal

Genmab får godkendt førstelinjebehandling mod knoglemarvskræft i EU

Darzalex reducerer risiko for dødsfald med 40 pct. i nyt studie

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier