MedWatch

Darzalex reducerer risiko for dødsfald med 40 pct. i nyt studie

Johnson & Johnson har fremvist nye studiedata for Darzalex, som de håber kan være med til at øge lægernes tiltro til det Genmab-udviklede lægemiddel og øge salget.

Foto: Tuala Hjarnø / Genmab / PR

Genmabs Darzalex sælger allerede godt under Janssens administration, men med nye data i hånden håber det danske selskabs partner nu at kunne løfte midlets popularitet yderligere.

Det skriver Fiercepharma.

Der er tale om data fra et fase 3-studie med knoglemarvskræft-patienter, der ikke tidligere har modtaget andre behandlinger end den, de har fået i studiet - Darzalex i kombination med melphalan, prednisone og Takeda’s Velcade. Her sænkede man risikoen for død med 40 pct., og 42 måneder efter studiet begyndelse var 75 pct. af patienterne stadig i live versus 62 pct. af dem, som modtog samme behandling minus Darzalex. Samtidig viste Darzalex-kombinationen også en større effekt på behandlingens evne til at holde sygdommen stangen.

Ifølge Mark Wildgust, der er chef for Janssens onkologiforretning, er det et vendepunkt for Darzalex.

"Vi har nu demonstreret, at når man bruger daratumumab (Darzalex, red.), så ser vi fordele i forhold til overlevelsesraten. Det er noget, jeg tror medicinerne har ventet på," siger han.

Som sådan regner Mark Wildgust også med, at selskabet vil se et yderligere løft i salget af midlet til nydiagnosticerede patienter,

Genmab står fast på drømmen om Darzalex som tredobbel blockbuster i 2019

Genmab får frisk milepælsbetaling på 100 mio. dollar

Genmab-partner solgte Darzalex for 1,2 mia. kr. i oktober

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier