MedWatch

Lektor på CBS kalder meddelelse fra Chemometec for opsigtsvækkende og usikkerhedsskabende

Lektor hos Copenhagen Business School (CBS) kalder fredagens meddelelse fra Chemometec for opsigtsvækkende og usikkerhedsskabende. Aktien stytdykker, og det er forståeligt, mener lektoren med specialektiemarkeder og fondsbørser.

Opsigtsvækkende meddelelse fra Chemometec skaber usikkerhed, mener lektor på CBS. Foto: Mathias Christensen

Det er en både opsigts- og urovækkende meddelelse, som Chemometec fredag eftermiddag har udsendt vedrørende et ledelsesskifte i selskabet.

Sådan lyder vurderingen fra Ulf Nielsson, der er lektor hos Copenhagen Business School (CBS) og har blandt andet aktiemarkeder og fondsbørser som ekspertområder.

Selskabet fortæller nemlig ikke, hvem der skiftes ud i direktionen, og samtidig anmoder Chemometec Nasdaq, der driver fondsbørsen i København, om at suspendere handlen med aktien.

Den anmodning vil Nasdaq dog ikke følge op på, oplyser overvågningschef Jakob Kaule til Ritzau Finans. Aktien i Chemometec falder efter meddelelsen med 17,9 pct. til 211,50 kr.

"Det er opsigtsvækkende, og det skaber usikkerhed. Man kan godt forstå, at aktien falder, for normalt beder man ikke om en suspendering af aktien, uden at der er noget meget betydeligt, der venter," siger Ulf Nielsson til Ritzau Finans.

"Det skal være rigtig stort, for selv ved eksempelvis et meget negativt regnskab, der i sig selv kan få stor effekt på aktien, er det ikke normalt, at man beder om at få aktien suspenderet," fortsætter han.

Chemometec-aktien styrtdykker

Chemometec ændrer i ledelsen og anmoder om suspension af aktien

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier