MedWatch

Snipr vinder prisen som årets life science-entrepreneur

Biotekselskabet Snipr Biome modtager prisen fra Ernst & Young som årets life science-entrepreneur. Juryen peger blandt andet på Snipr Biomes evne til at rejse kapital.

Christian Grøndahl og Snipr Biome modtog prisen som årets life science-entrepreneur. Foto: EY / PR

Det blev biotekselskabet Snipr Biome, der løb med prisen som årets entrepreneur blandt life science-selskaber, som er en pris sponsoreret af Ernst & Young til anerkendelse af iværksætteri.

Snipr udnytter den såkaldte crispr-teknologi til at udvikler præcisionslægemidler til at bekæmpe alvorlige infektioner og multiresistente bakterier.

"Juryen fremhæver, at selskabet har en innovativ teknologi, et stærkt, kompetent team og finansiering. Dette års vinder har rejst 50 mio. dollar. Det er en af de største serie A-finansieringsrunder, der er gennemført i Europa i flere år," siger Christian S. Johansen, der er partner i Ernst & Young og ansvarlig for life science-kategorien ved prisuddelingen, i en pressemeddelelse.

De to andre life science-finalister var Nmd Pharma, der udvikler en unik behandling af sjældne neuromuskulære sygdomme, og Osaa Innovation, der har udviklet et medico-produkt til patienter, der modtager IV-behandling.

EY Entrepreneur of the Year Awards blev grundlagt i 1986 i Milwaukee med en enkelt pris. Fra 2016 var prisen vokset til omhandle 25 programmer i alle halvtreds stater i USA og yderligere udrullet i mere end tres lande.

Hørsholm-selskab går ind i crispr: "Ændrer vores forretningsmuligheder radikalt"

Efter bioteksucceser på stribe: "Det er altafgørende, at vi nu ikke bare læner os tilbage og tror, at det hele kører"

Fonde skyder 320 mio kr i dansk biotekselskab

Lundbeckfonden kaster millioner efter gensaks

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier