MedWatch

Analytiker tror på Genmab-aktiens langsigtede potentiale

Jyske Bank giver kursmålet for Genmab-aktien et markant løft efter, at selskabet i tredje kvartal har leveret bedre end forventet og ledelsen peger frem mod en række kurstriggere i december.

Foto: Lars Møller / Genmab / PR

Genmabs regnskab for tredje kvartal af 2019, som blev offentliggjort onsdag efter børsens lukketid, var bedre end ventet.

Det har efterfølgende fået Jyske Bank til at løfte sit kursmål for aktien til 1575 kr. fra 1350 og gentage anbefalingen "hold".

I en analyse torsdag fremhæver banken, at det store fokuspunkt i regnskabet var selskabets pineline.

Genmab opjusterede i regnskabet forventningerne til 2019 grundet medvind på valutamarkedet, hvor en bedre omregningskurs for dollar trækker op. Netop dette fremhæver Jyske Bank også i sin analyse af selskabet.

"Forventningerne løftes udelukkende på grund af en opdateres USD/DKK-kurs, hvilket betyder øgede milepæls- og royalty-betalinger. En stærkere amerikansk dollar bør dog ikke være nogen overraskelse for markedet," skriver Jyske Bank.

Banken fremhæver ligeledes, at Genmab forud for gårsdagens regnskab havde offentliggjort, at resultaterne fra fase 1/2-studiet på Duobody CD3XCD20 til behandling af lymfekræft er blevet udvalgt til at skulle præsenteres på ASH-konferencen til december.

"Hvilket må anses som et positivt signal for et pipelineprodukt med et potentielt marked på over 50 mia.," lyder det i analysen.

Som investeringscase har Genmab-aktien fremadrettet en masse potentiale, vurderes det.

"Aktiens styrke i år har været forårsaget af positive nyheder i form af MAIA-godkendelse, positive data for den subkutane version af daratumumab og øget tro på den øvrige del af Genmans pipeline," lyder det i analysen og banken tilføjer:

"Genmab har investeret betydeligt i at udvide produktpaletten, hvilket understøtter vores tro på aktiens langsigtede potentiale."

Genmab-aktien stiger torsdag formiddag 2,3 pct. til 1494,50 kr.

Genmab står fast på drømmen om Darzalex som tredobbel blockbuster i 2019

Analytiker om Genmab: Både kvartalstal og ny prognose bedre end ventet

Genmab opjusterer sine forventninger til 2019

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier