MedWatch

Kåre Schultz om redningsplanen for Teva: "Det kører fuldstændig på skinner"

Kåre Schultz har som adm. direktør for Teva fået rigeligt med udfordringer, men den danske topchef i det isrealske medicinalselskab holder fast i sin tro på, at udviklingen går den rigtige vej.

Kåre Schultz, adm. direktør, Teva. | Foto: Jens Dresling

Udfordringerne tårner sig op for Teva Pharmaceuticals og selskabets topchef Kåre Schultz, der blev hentet til virksomheden i 2017 efter at have gennemført en succesfuld turn-around i Lundbeck.

I et interview med Berlingske Business slår den danske topchef dog fast, at redningsplanen for den israelske virksomhed udvikler sig som forudset.

»Hele den plan, vi startede på for halvandet år siden, kører fuldstændig på skinner. Det går også helt efter planen med at lancere nye lægemidler,« siger han til avisen.

Ved udgangen af 2021 forventer han at have gennemført de interne tiltag, der er nødvendige for at få Teva tilbage på rette kurs - heriblandt at have betalt af på en stor gæld, der truer med at gøre selskabet insolvent.

Han erkender dog, at især udfaldet af et amerikansk søgsmål om selskabets indblanding i at have skabt en epidemi af misbrug af det smertestillende stof opioid er svært at forudse, da sagen i udgangspunktet er meget politisk.

Mere fra MedWatch

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier