MedWatch

Svensk Genmab-udfordrer gennemfører endnu en massiv kapitalrejsning

Et svensk biotekselskab, der er i den afgørende kliniske testfase med en ny behandling mod knoglemarvskræft, har rejst mere end en halv milliard kroner til at sende lægemidlet på markedet i USA. Det er den fjerde massive kapitalrejsningsrunde for selskabet siden starten af 2017.

Det svenske biotekselskab Oncopeptides og dets adm. direktør Jakob Lindberg har rejst mere end 1,6 mia. kr. siden starten af 2017. | Foto: Oncopeptides/PR

Det svenske biotekselskab Oncopeptides har gennemført sin fjerde store kapitalrejsningsrunde på to et halvt år, og har nu rejst omtrent 1,6 mia. kr. i den periode.

For få dage siden afsluttede selskabet en rettet aktieemission, som har givet cirka 727 mio. svenske kroner (514 mio. kr.) i kassen. Det skriver selskabet i en pressemeddelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Eir Ventures har rejst over 900 mio. kr.

Life science-fonden Eir Ventures gik sidste år i luften med et håb om at rejse 100 mio. euro inden for et år. Lidt over et år senere har fonden rejst 122,3 mio. euro, svarende til 900 mio. kr.

WSA taber en halv milliard kr. i 2021

Det fusionerede høreselskab WS Audiology kommer ud af 2021 med endnu et stort underskud. Til gengæld steg omsætningen organisk med 22 pct., mens EBITDA steg med 40 pct. i forhold til året før.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier