MedWatch

Abbvies opkøb af Botox-producent giver analytikere og investorer dybe panderynker

Abbvie jubler over at have sikret sig Botox-producenten Allergan, men flere analytikere stiller spørgsmålstegn ved rationalet bag handlen. Abbvies aktionærer, som ikke bliver taget med på råd om bestyrelsens opkøbsplaner, handlede aktien ned med 16 pct. tirsdag.

Foto: Brendan McDermid/Reuters

Et nyt megaselskab i medicinalindustrien er ved at blive skabt gennem et fornuftsægteskab mellem det umage par Abbvie og Allergan.

Abbergan, eller Allervie om man foretrækker, er dog ikke en hybrid, som giver ligeså god mening ifølge analytikere og investorer, som den gør ifølge selskaberne selv. Og nyheden om Abbvies tilbud om at overtage Allergan i en handel vurderet til mere end 400 mia. kr. har affødt overvejende negative reaktioner i markedet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier