MedWatch

Leo Pharma-partner udpeger ny topchef med fortid som chef for Abbott i Danmark

En franskmand med et kvart århundredes erfaring fra en række store biotek- og medicinalselskaber og en fortid som landechef for Abbott i Danmark skal fra og med september stå i spidsen for det tyske biotekselskab Morphosys, der samarbejder med Leo Pharma og indtil tidligere i år lå i patentslagsmål med Genmab.

Foto: MorphoSys/ PR

Den tyske biotekvirksomhed Morphosys har nu fundet afløseren til sin afgående topchef Simon Moroney, der tilbage i februar annoncerde, at han ikke ville fortsætte efter udløbet af sin nuværende kontrakt i juni 2020.

Valget er faldet på franske Jean-Paul Kress, og vagtskiftet vil foregå allerede 1. september, hvor Simon Moroney altså også fratræder. Indtil da vil han hjælpe den nye topchef på plads.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Forsøgsordning med risikodeling ender med vag konklusion

Lægemiddelstyrelsen har nu evalueret forsøgsordningen med risikodeling på lægemiddelområdet, men det sparsomme erfaringsgrundlag og påvirkningen fra covid-19 gør det svært at drage håndfaste konklusioner, lyder det fra Lægemiddelstyrelsen.

Europæisk laboratorienetværk skal sikre bedre data

Et nyt netværk af "referencelaboratorier" som led i EU's sygdomsforebyggelse skal bane vejen for bedre data. Der er stadig plads til forbedring, når der skal forberedes på fremtidige pandemier, siger Europa-Kommissionen til MedWatch.

Patientdata fra den 'virkelige verden' dokumenterer langtidsvirkning af vacciner fra ALK

I det største studie nogensinde af sin art dokumenterer patientdata fra den 'virkelige verden' langtidsvirkning i op til ni år af vacciner fra ALK. Hidtil har det ikke været muligt at vise i almindelige kliniske studier, hvor opfølgningsperioden er kortere, og den ny viden kan blive en krumtap i ALK’s dialog omkring pris og tilskud med myndigheder og betalere.   

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier