MedWatch

Børsaspirant løber tør for penge til januar – Novo-ejer klar med flere

Biotekselskabet Reapplix har udstedt aktier for 125 mio. kroner og optaget lån for godt 23 mio. kr., der senere kan konverteres til aktier. Det kan holde selskabet kørende året ud, og man jagter derfor ny kapital. Alle muligheder – herunder en børsnotering – er i spil, lyder det fra den adm. direktør.

Biotekselskabet Reapplix har til sine eksisterende investorer udstedt aktier for 125 mio. kroner og fra samme investorer optaget lån for godt 23 mio. kr. | Foto: Reapplix/PR

Det danske sårpleje- og diabetes-selskab Reapplix, der er stiftet af blandt andre opfinderen af Novo Nordisks insulinpen, og som i en rum tid har været en blandt flere brandvarme børskandidater i Danmark, lever på sine velvillige investorers nåde.

Selskabet med base i Birkerød nord for København har i det forgange regnskabsår således udstedt 1,8 mio. nye aktier svarende til 125 mio. kr. til selskabets eksisterende investorer, Seed Capital, Vækstfonden og Novo Seeds, der har udnyttet muligheden for at konvertere tidligere lån til aktier.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier