MedWatch

Nedskrivninger koster dyrt for dansk DNA-selskab

Med en syvdobling af salget er det relativt nystartede danske biotekselskab Genetelligence kommet godt fra land med sin spyttest, der giver svar på, hvilke lægemidler der passer bedst til en given patient. Men voldsomme nedskrivninger koster dyrt på bundlinjen, der ender i et trecifret minus.

Nedskrrivninger koster dyrt for biotekselskabet Genetelligence, der i 2018 ender med et trecifret underskud trods en syvdobling af omsætningen. | Foto: /ritzau/Carsten Andreasen

Det danske DNA-selskab Genetelligence har oplevet en stærk toplinjevækst i selskabets blot tredje leveår, hvor salget er steget til 254.049 kr. mod 31.110 kr. sidste år.

Det svarer til stigning på 717 pct. for det unge biotekselskab, der tilbyder patienter en spyttest, som giver svar på, hvilke lægemidler der passer bedst til en given patient, hvormed behandlingen kan personaliseres og målrettes. 

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Nye insulintilskud bekymrer Diabetesforeningen

Diabetesforeningen er utilfredse med Medicintilskudsnævnets indstilling til en revurdering af tilskud for diabetesmidler, som patientforeningen anser som en spareøvelse uden hensyntagen til patienterne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier