MedWatch

Novo Nordisks britiske milliardopkøb vinder pris for årets exit foran Moderna

Det britiske biotekselskab Ziylo, som Novo Nordisk har købt for op til 5 mia. kr., har vundet en pris for årets exit ved Global University Venturing Awards. Man slår blandt andet Harvard-selskabet Moderna, der sidste år gennemførte den største børsnotering nogensinde i biotekindustrien.

Jaci Barnett, Senior Investment and Commercialisation Manager, University of Bristol, modtager prisen for årets exit på vegne af Ziylo. | Foto: Bart van Overbeeke / GUV

Sidste år indgik Novo Nordisk en aftale om at købe det unge britiske bioteklselskab Ziylo for op til 800 mio. dollar, eller godt 5 mia.kr.

Nu har den aftale givet biotekselskabet en pris fra organisationen Global University Venturing (GVU) for årets bedste exit blandt selskaber, der er spundet ud fra universiteter.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Forsøgsordning med risikodeling ender med vag konklusion

Lægemiddelstyrelsen har nu evalueret forsøgsordningen med risikodeling på lægemiddelområdet, men det sparsomme erfaringsgrundlag og påvirkningen fra covid-19 gør det svært at drage håndfaste konklusioner, lyder det fra Lægemiddelstyrelsen.

Europæisk laboratorienetværk skal sikre bedre data

Et nyt netværk af "referencelaboratorier" som led i EU's sygdomsforebyggelse skal bane vejen for bedre data. Der er stadig plads til forbedring, når der skal forberedes på fremtidige pandemier, siger Europa-Kommissionen til MedWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier