MedWatch

Allergan hæver salgsforventninger efter stærkt Botox-salg i første kvartal

Medicinalselskabet Allergan ser nu en højere omsætning for hele 2019 efter en god udvikling for flagskibsproduktet Botox i første kvartal. Til gengæld forventer man nu at komme ud med nettounderskud på grund af en tocifret milliardnedskrivning, som følge af fejlede studier med et depressionsmiddel.

Foto: Colourbox

Det irsk-baserede medicinalselskab Allergan overgår forventningerne i første kvartal på baggrund af en solid vækst i salget af sit blockbusterprodukt Botox.

Ifølge Reuters steg det samlede salg af produktet, der både bruges som kosmetisk og terapeutisk behandling, med 6,3 pct. til 868,4 mio. dollar i kvartalet. Omvendt faldt salget af øjenmedicinen Restasis, der presses af kopikonkurrence, med 11,7 pct. til 242,1 mio. dollar.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Forsøgsordning med risikodeling ender med vag konklusion

Lægemiddelstyrelsen har nu evalueret forsøgsordningen med risikodeling på lægemiddelområdet, men det sparsomme erfaringsgrundlag og påvirkningen fra covid-19 gør det svært at drage håndfaste konklusioner, lyder det fra Lægemiddelstyrelsen.

Europæisk laboratorienetværk skal sikre bedre data

Et nyt netværk af "referencelaboratorier" som led i EU's sygdomsforebyggelse skal bane vejen for bedre data. Der er stadig plads til forbedring, når der skal forberedes på fremtidige pandemier, siger Europa-Kommissionen til MedWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier