MedWatch

Vækstkomet og børskandidat får ny næstformand

Børsaspiranten og parallelimportøren Abacus Medicine har hentet en ny næstformand til bestyrelsen, der blandt andet får til opgave at rådgive om en eventuel børsnotering på et marked i bedring eller et partnerskab med en kapitalfond.

Flemming Wagner, adm. direktør og hovedaktionær i Abacus Medicine, har fået sig en ny næstformand. | Foto: Abacus Medicine

Den hurtigtvoksende parallelimportør Abacus Medicine, som netop har aflagt et årsregnskab, der viste 2,5 mia. kr. i omsætning, har hentet en ny næstformand til sin bestyrelse.

Ind træder Anders Bønding, der er partner i kapitalfonden Greystone, som ifølge fondens hjemmeside har specialiseret sig i at "erhverve, omdanne og vækste danske små- og mid-cap-selskaber i samarbejde med selskabernes ejere og stærke ledelsesteams".

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Patienter må vente længere på ny medicin

Siden Medicinrådet blev etableret i 2017, er patienternes ventetid på ny medicin blevet tre gange længere, konkluderer en analyse fra Lif, der vil have Medicinrådet til at droppe unødvendige vurderingsmetoder. Medicinrådet arbejder på at nedbringe sagsbehandlingstiderne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier