MedWatch

Vækstkometen Abacus gør klar til børsnotering i marts

Københavnske Abacus Medicine, der parallelimporterer medicin, gør sig klar til en børsnotering i det kommende forår, efter at selskabet sidste år udskød sine børsplaner på grund af uro på aktiemarkederne. "Vi gør, hvad vi kan, for at være klar til marts," lyder det fra den adm. direktør.

Flemming Wagner, adm. direktør i Abacus Medicine, gør selskabet klar til en mulig børsnotering i foråret. | Foto: Abacus Medicine

Det var en våd klud i ansigtet, da det danske medicinalselskab Abacus Medicine sidste år måtte udskyde sine planer om at gå på børsen på ubestemt tid efter uro på de globale aktiemarkeder, der førte til massive kursfald verden over.

Samme skæbne overgik biotekselskaberne Symphogen og Union Therapeutics (tidligere Antibiotx), og selvom rygterne længe har svirret om en nært forestående notering af Birkerødselskabet Reapplix, er heller ikke det selskab kommet på børsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Sydbank-analytiker: Positivt at Bavarian Nordic-aktiesalg klares hurtigt

Det er positivt, vurderer analytiker i Sydbank, at Bavarian Nordic allerede om en uge regner med at kunne præsentere resultatet af det udbud, selskabet tidligere mandag offentliggjorde, som skal sikre finansiering af et fase 3-studie med en vaccinekandidat mod RS-virus i første halvår 2022.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier