MedWatch

Teva flopper i fase 3-forsøg og lægger endnu en indikation i graven

Migrænehåbet Ajovy fra israelske Teva virker ikke som behandling af episodisk klyngehovedpine, og selskabet skyder derfor nu en hvid pil efter arbejdet med midlet i indikationen, hvor konkurrenten Eli Lilly, modsat Teva, oplever medvind.

Tevas migrænemiddel virker ikke på episodisk klyngehovepine, viser floppet fase 3-studie. | Foto: Teva, PR

Det israelske medicinalselskab Teva, der har Kåre Schultz som adm. direktør, skrinlægger definitivt alle sin planer om at kunne anvende sit nyligt godkendte lægemiddel mod migræne, Ajovy (fremanezumab) som behandling af såkaldt episodisk klyngehovedpine, også kaldet episodisk Hortons hovedpine.

Det oplyser selskabet i en meddelelse, efter at selskabets forskere har vurderet, at det ikke længere er formålstjenstligt at forsætte det ellers igangværende fase 3-forsøg med migrænemidlet i den alternative indikation.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier