MedWatch

Udsættelse kan øge ALK's brexit-udgifter

ALK har op til den oprindelige brexit-dato i marts opbygget et stort lager i Storbritannien. Endnu en udsættelse kan betyde, at dele af lageret vil overskride holdbarhedsdatoen.

Søren Niegel, koncerndirektør for salg og marketing, ALK. Foto: ALK/PR

Om få dage er Storbritannien ude af EU-samarbejdet, med mindre en ny aftale om udsættelse endnu en gang kan vedtages på onsdagens møde mellem EU's stats- og regeringschefer.

Hos ALK hepper man stadig på en aftale, der forhindrer et hårdt brexit, men endnu en udsættelse - som formentlig vil blive længere end den seneste - kan betyde, at det nødlager af adrenalinpennen Jext, som ALK har opbygget frem mod den oprindelige brexit-dato vil overskride holdbarshedsdatoen.

Det skriver Børsen.

"Det kommer til at koste nogle ekstra penge, og det må vi jo håndtere – det er ikke noget, der får nogen betydning for vores guidance eller vores planlægning. Det er selvfølgelig ærgerligt, det er ikke noget, vi er glade for, og ligesom tusinder af andre firmaer er vi frustrerede over det her. Men vi går vi ikke på kompromis med at sikre patienterne," siger Søren Niegel, koncerndirektør for salg og marketing, til avisen.

ALKs nødlager består af 50.000 Jext-penne, svarende til tre måneders forbrug.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier