MedWatch

Novo-ejers chef tilfreds med 1 pct. afkast: "Det har jeg ikke tænkt mig at reagere på"

Investeringsselskabet Novo Holdings, som ejer Novo Nordisk og Novozymes, fik 17 procentpoint mindre i afkast i 2018 end året før, men slog stadig andre store investeringsfonde og er derfor godt tilfreds, siger direktør.

Kasim Kutay, adm. direktør i Novo Holdings, er godt tilfreds med sine investeringshold trods et beskedent afkast i 2018. | Foto: Ritzau Scanpix/Niels Ahlmann Olesen

Novo Holdings, selskabet bag Novo Nordisk, Novozymes, Novo Seeds og Novo Ventures, måtte i 2018 nøjes med et afkast på 1 pct. imod 18 pct. året før, men det rører ikke Kasim Kutay, der er adm. direktør i Novo Holdings.

"Selvom afkastet i absolutte tal var skuffende, så er vi ret tilfredse relativt set, når vi sammenligner med andre investeringsselskaber og fonde," siger Kasim Kutay til MedWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Patienter må vente længere på ny medicin

Siden Medicinrådet blev etableret i 2017, er patienternes ventetid på ny medicin blevet tre gange længere, konkluderer en analyse fra Lif, der vil have Medicinrådet til at droppe unødvendige vurderingsmetoder. Medicinrådet arbejder på at nedbringe sagsbehandlingstiderne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier