MedWatch

Convatec har kostet Novo-ejer 4,7 mia kr: Investormøde var en timelang selvransagelse

Efter knap to år i ejerkredsen hos Convatec har Novo Holdings tabt næsten 5 mia. kr. på sin investering i det britiske selskab, hvor den seneste årsrapport blotlagde enorme problemer i organisationen, men Novo Holdings tror stadig på selskabet, siger topchef.

Foto: Ritzau Scanpix/Niels Hougaard

Mens det ikke ligefrem har været en hemmelighed, at der har været problemer i Convatec – medicoselskabets aktiekurs har været på en rimelig støt deroute siden midten af 2017 – så var det alligevel noget af en revselse, som Convatecs egen topchef gav selskabet i forbindelse med torsdagens årsregnskab.

Rick Anderson har været konstitueret topchef siden oktober, hvor bestyrelsen fyrede den forudgående leder, og er som sådan hentet ind til at rette op på skuden. Og med varslingen om, at han ville være meget ærlig, gav han et billede af et selskab med særdeles mange fejl og mangler.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier