MedWatch

Genmab melder om positive toplinjeresultater fra Columba-studie

Topchef i Genmab, Jan van de Winkel, er "meget begejstret" for resultaterne af studiet, lyder det.

Jan van de Winkel, adm. direktør i Genmab. | Foto: /ritzau/Stine Bidstrup

Toplinjeresultaterne fra fase 3-studiet Columba, med den subkutane udgave Darzalex i sammenligning med intravenøs anvendelse, er positive, meddeler Genmab mandag eftermiddag efter børsens lukketid.

"Jeg er især meget begejstret for resultaterne fra dette studie, idet at de måske støtter en meget hurtigere og meget mere praktisk brug af Daratumumab, hvilket vil give en stor fordel for mange patienter og deres familier," siger Genmabs adm. direktør, Jan van de Winkel, i forbindelse med offentliggørelsen af studiets resultater.

Kortere behandlingstid med en subkutan version af Darzalex vil kunne løsne op for nogle af de flaskehalse, der er forbundet med at bruge den intravenøse version af Darzalex.

Behandlingstiden for den markedsførte intravenøse version er på omkring tre en halv time, mens den subkutane version vil kunne tages på tre til fem minutter.

Tidligere har Genmabs adm. direktør, Jan van de Winkel, meddelt, at hvis resultaterne fra studiet er gode, venter han, at Janssen vil søge om markedsføringstilladelse i løbet af et par måneder. Forhåbningen er, at det kan ske via en fremskyndet godkendelsesproces med en behandlingstid hos myndighederne på seks måneder.

Børshuset Jefferies anbefaler køb af aktier i Genmab 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier